Kami akan guide anda 100% cara-cara untuk install software edisi full version no trial version click di menu bar Tutorial bagaimana untuk cara - cara mendownload

 


 

  WINDOW 8 - 64bit FREE

SOFTWARE : WINDOW 8 INSTALLER
SIZE : 2.93 gb
DOWNLOAD PART :32 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : OS SYSTEM
SPECIFICATION : WINDOW 8
STATUS : INPROGRESS

Part 1  
 
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20 
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
                      

 

PHOTOSHOP CS6 PORTABLE FREE


SOFTWARE : PHOTOSHOP CS6 PORTABLE
SIZE : 969
DOWNLOAD PART :11 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : EDDITING
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : AVAILABLE

Part 1    



Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software


OVER 2000 FONTS PACK FREE

SOFTWARE : FONTS TOOLS
SIZE : 
DOWNLOAD PART :6 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : EDDITING
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : AVAILABLE

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6
Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software



400 AFTER EFFECT PROJECT FREE

SOFTWARE : AFTER EFFECT TEMPLATES
SIZE : 1.8 GB
DOWNLOAD PART :12 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : EDDITING IMAGES
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : AVAILABLE

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software

 

FOTOFUSION 4 FREE


SOFTWARE : FOTOFUSION 4
SIZE : 10 MB
DOWNLOAD PART : 1 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : EDDITING IMAGES
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : AVAILABLE

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

 Part 1

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software


PORTRAIT PROFESSIONAL 10 FREE


SOFTWARE : PORTRAIT PROFESSIONAL 10
SIZE : 50.2 MB
DOWNLOAD PART : 1 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : EDDITING IMAGES
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : AVAILABLE

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

 Part 1

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software





  PORTRAIT PROFESSIONAL 9 FREE


SOFTWARE : PORTRAIT PROFESSIONAL 9
SIZE : 17.6 MB
DOWNLOAD PART : 1 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : EDDITING IMAGES
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : AVAILABLE

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

 Part 1

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software




COREL PAINTER 12 FREE


SOFTWARE : COREL PANTER 12
SIZE : 334 MB
DOWNLOAD PART : 4 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : PAINTER IMAGES
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : IN PROGRESS

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software





PINNACLE STUDIO HD ULTIMATE COLLECTION FREE


SOFTWARE :PINNACLE STUDIO HD ULTIMATE COLLECTION
SIZE : 2.01 GB
DOWNLOAD PART : 21 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : VIDEO EDITTING
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
STATUS : IN PROGRESS

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!


Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software


 

ALIEN SKIN SNAP ART 3 FREE


SOFTWARE : ALIEN SKIN SNAP ART 3
SIZE : 46.1 MB
DOWNLOAD PART : 1 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : IMAGE EDITTING
SPECIFICATION : WINDOW XP/7

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!
Part 1

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software





MAGIC LANTERN DVD GUIDE PHOTOS DIGITAL SLR FREE



SOFTWARE : DVD TUTORIAL
SIZE : 351 MB
DOWNLOAD PART : 4 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : TUTORIAL GUIDED
SPECIFICATION : WINDOW XP/7

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4  

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software



 

FL STUDIO PRODUCER EDITION 10 FREE


SOFTWARE : FL STUDIO PRODUCER EDITION 10
SIZE : 233
DOWNLOAD PART : 3 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : IMAGES SOUND EDITING 
SPECIFICATION : WINDOW XP/7

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!
Part 1

Part 2

Part 3

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software




SONY SOUND FORGE PRO 10 FREE


SOFTWARE : SONY SOUND FORGE PRO 10
SIZE : 162
DOWNLOAD PART : 2 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : IMAGES SOUND EDITING 
SPECIFICATION : WINDOW XP/7
DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!
Part 1


Part 2
https://www.yousendit.com/dl?phi_action=app/orchestrateDownload&rurl=https%253A%252F%252Fwww.yousendit.com%252Ftransfer.php%253Faction%253Dbatch_download%2526batch_id%253DTEhXL0dGSWh6NEt5VmNUQw&s=301019&cid=pm-03002124310600000000%253B301019&locale=en_US
Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software



NIK SOFTWARE COMPLETE COLLECTION FREE

SOFTWARE : NIK SOFTWARE COMPLETE COLLECTION
SIZE : 363MB
DOWNLOAD PART : 4 PART
SOFTWARE INCLUDED : 1 PACK
DETAILS : IMAGES IMAGES EDITING 
SPECIFICATION : WINDOW XP/7

DOWNLOAD click ICON dibawah  100% virus FREE!

Part 1 
 
Part 2

 Part 3

Part 4

Sila click pada icon button download untuk mendownload files Software

 

  

16 comments:

  1. jika ada masalah silalah kemukakan...

    ReplyDelete
  2. buat masa sekarang saya takda lagi...tp saya akan usahakan means saya akan cari..

    ReplyDelete
  3. yg adobe suite cs6 tu komfirm bleh pakai ke?
    percuma trial or pay?

    ReplyDelete
  4. cuba click dekat link ni : http://youtu.be/cc1NUCRyLLI

    ReplyDelete
  5. adobe photoshop lightroom ada x?

    ReplyDelete
  6. ada buat jualan dlm bentuk DVD x?
    agak susah nak donload byk2..internet xbrapa kaw la :)
    if ada inform me cara nak beli ke taffisan89@gmail.com

    nak cs6 suite dgn fonts tu ,,inform me k

    ReplyDelete
  7. Salam bro...ada link untuk LR4 tak...hehehe..Maaf bertanya.

    ReplyDelete
  8. salam bro yg baik budiman, nak tanya sikit... ader software kena download sampai 6 part ker? atau just 1 part jer download?

    ReplyDelete
    Replies
    1. software nie memang satu files jer...files ni da dipecahkan pada 100mb bagi memudahkan di upload...upload lebih 100mb akan dikenakan cas tiap2 bulan...so below 100mb free...so download kesemua part...dan extract balik menjadi satu files software...refer kat tutorial di menu bar atas..

      Delete
  9. salam bro yg budiman..ade software tuk lightroom x..tq

    ReplyDelete
  10. salam...bro keygen PORTRAIT PROFESSIONAL 10 n ALIEN SKIN SNAP ART 3 xleh la.. ke ade keygen lain..??

    ReplyDelete
  11. macam mana nak install COREL PAINTER 12 ... dah guna 7.zip tp still xdapat install

    ReplyDelete
    Replies
    1. copy paste crack paste dekat program files...cari folder corel painter and replace..

      Delete